”Mikään Wembley tai Globen ei voi koskaan päästä lähellekään” – Samu Haber esiintyy keväällä salaisten haaveidensa keikkapaikalla

Kyseessä on Haberin kevään ainoa täysimittainen show.

26.10.2022

Samu Haber esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 18. maaliskuuta 2023.

Sunrise Avenuen solistina tunnettu Haber julkaisi lokakuun alussa debyyttisooloalbuminsa ja on tällä hetkellä sen myötä aloittamansa kiertueen loppusuoralla. Enää on jäljellä Helsingin Tavastian keikka 29. lokakuuta, joten jos tämän syksyn keikat jäivät väliin, kannattaa lippuja Jäähallin esitykseen olla väijymässä: keikka tulee nimittäin olemaan artistin kevään ainoa täysimittainen show.

”En uskaltanut odottaa, että keikkailu suomeksi ja uudella porukalla olisi näin siistiä!”, Haber kommentoi. ”Levynjulkkarikiertueesta jää hurja nälkä ja inspiraatio sydämeen. Ja kyllä mä myönnän, että olen päiväunissani salaa haaveillut Nordiksella soittamisesta koko tämän levyprosessin ajan. On ihanaa, että se myös oikeasti tapahtuu.”

”Mä olen nähnyt kaikki Euroopan areenat eikä niissä missään mitään vikaa ole. Mutta varmasti joku saattoi tietääkin, että koko maailmassa on vain yksi halli joka on mulle oikeasti rakas. Mikään Wembley tai Globen ei voi koskaan päästä lähellekään. Kädet tärisee ja sydän sulaa onnesta, kun ajattelen maaliskuista lauantai-iltaa Nordiksella”, Haber päättää.

Lippuja voi havitella ennakkoon Radio Novan ja Iskelmän tarjoaman mahdollisuuden kautta perjantaina 28.10.2022 klo 10 alkaen. Varsinainen lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa maanantaina 31.10.2022 klo 10.

Samu Haberin esikoisalbumi Pelastetaan maailma nousi heti avausviikollaan Suomen virallisen albumilistan ensimmäiselle sijalle, ja on edelleen kolmannenkin viikon jälkeen sijalla kaksi.

Samu Haber:
La 18.3.2023, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

Liput:
Myyntiin ma 31.10.2022 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 39,90 € / Ticketmaster.fi
Radio Novan ja Iskelmän ennakko-ostomahdollisuus pe 28.10. klo 10 – su 30.10. klo 23:59.

Lisää luettavaa