Mikael Gabriel julkaisi uuden videon kappaleeseen Oli aikoi – katso se täältä

MG julkaisi uuden videon.

Kerroimme lauantaina täällä, miten Mikael Gabriel julkaisi perjantaina uuden kappaleen Oli aikoi.

”Mikael Gabriel julkaisi uuden kappaleen Oli aikoi. Kappale edustaa laulaja-räppäri-näyttelijän uutta entistä seestyneempää aikakautta, joka käynnistyi alkuvuodesta ilmestyneellä Löytäjä saa pitää -kappaleella. Tätä ennen Mikael Gabriel oli tauolla. Kokonaisuudessaan artisti on julkaissut viisi albumia ja näytellyt Pahan kukat ja Bodom -elokuvissa”, kerroimme uutisessa.

Nyt kappaleeseen on saatu myös musiikkivideo. Videon on ohjannut Viivi Huuska.

Katso video alta. Sen alta löydät MG:n kirjeen, jossa hän kertoo kappaleesta tarkemmin.

”Maailma on nyt muuttumassa ja toivottavasti pysyvästi parempaan suuntaan.

Kun me ei olla kuukausiin päästy koskettamaan toisiamme, juttelemaan kasvokkain, halaamaan tai juhlistamaan elämää porukassa, on meillä ollut aikaa miettiä. Herätä ihmisinä uuteen aikaan, ottaa valta elämästä käsiimme.

Olemme joutuneet peilaamaan vihdoin omaa tekemistämme. Millaisessa maailmassa minä haluan elää, mistä olen valmis luopumaan ja miten panostan asioihin ympärilläni enemmän.

Oli aikoi, kun moni meistä oli hiljaa nähdessään epäoikeudenmukaisuutta, mutta on nyt huutanut oikeuden puolesta kovempaa kuin koskaan aiemmin. Oli aikoi, kun käännettiin selkämme toisten kivulle, mutta nyt tarjotaan olkapäämme ja voimamme avuksi heille.

Oli aikoi, kun maailma pysähtyi voidaksemme oppia olemaan. Oli aikoi, kun opittiin tunnistamaan vääryys ja tukemaan toisiamme. Oli aikoi, kun olimme fyysisesti kauempana toisistamme kuin koskaan, mutta lähennyimme henkisesti.

Oli aikoi, kun päätin että minä aion olla se haluamani muutos. Toivottavasti sinäkin.

Kunnioittaen,
Mikael Gabriel”