Mikael Gabriel vierailee Faben uudella singlellä – kuuntele Lojaali

Artistit ovat tunteneet toisensa pitkään.

14.05.2023

New wave -suomiräpin parissa operoiva Fabe on julkaissut uuden singlen Lojaali. Lameboyn ja Hugo Sundstedtin tuottamassa kappaleessa kuullaan vierailijana Mikael Gabrielia, joka on ollut Fabelle eräänlainen isovelihahmo musiikkiuran alusta asti.

“Miklu on ollut mulle aina sellanen tukeva hahmo, jo sillon ku kukaan ei tiennyt kuka oon. Tosi siistii droppaa sen kaa sinkku, kun Miklu on seurannut mun uraa alusta asti. Musta tuntuu et meillä on sellainen omanlainen side, koska tullaan molemmat vaikeista paikoista ja molemmat on käynyt läpi sellasii asioita jotka on muovannut meistä mitä me ollaan nyt. Siunattiin teille tällanen klubibängeri”, Fabe kertoo tiedotteessa.

“Faben lahjakkuus musiikin saralla on todella vaikuttavaa ja hänen biisinsä ovat olleet loistavia. Olen erityisen vaikuttunut Faben kyvystä luoda musiikkia, joka välittää todellisia tunteita ja ajatuksia. On todella hienoa olla osa biisiä ja päästä jakamaan omia musiikillisia ajatuksia samalle biisille. Meidän energiat kohtaa hyvin”, Mikael Gabriel kommentoi.

Lojaali on toinen singlejulkaisu Faben tulevalta albumilta, jota hän valmistelee huipputuottaja MD$:n eli Santeri Kauppisen kanssa.

Kuuntele uusi single alta.

 

Lisää luettavaa