Yli miljoona dollaria per keikka – Draken ja Futuren yhteiskiertue rap-historian tuottoisin

Kassakone kilisi ja timantit tanssivat Draken ja Futuren yhteiskiertueella.

Youtube

Drake ja Future kiersivät Yhdysvaltoja tiuhaan viime vuotisella Summer Sixteen -kiertuella. Yhteiskeikkoja kasaantui 54 ja tuottoa kertyi peräti 84,3 miljoonaa dollaria. Nopeasti laskettuna yhdestä keikasta tuli käytännössä siis 1,56 miljoonaa dollaria.

Kyseessä on bruttotulo, joten tästä ei ole vähennetty mitään kuluja. Todennäköisesti tilipussi on silti todella muhkea. Drake ja Future kun eivät huvikseen lepäile. Molemmat julkaisevat aktiivisesti musiikkia ja tällekin vuodelle on odotettavissa lisämateriaalia. Drake on Spotifyn striimatuin artisti ja keväällä julkaistulta Views-albumilta löytyvä One Dance -kappale on kerännyt jo yli miljardi striimausta pelkästään Spotifyssa. Tähän päälle lasketaan vielä muu levynmyynti ja muiden suoratoistopalveluiden lukemat. Tämän lisäksi Drakella on erikseen sopimus Apple Musicin kanssa, jossa ei myöskään pikkurahoilla pelata.

Drake keikkailee seuraavaksi Euroopassa. The Boy Meets World -kiertue ei saavu Suomeen, mutta esimerkiksi Tukholmaan laulaja-räppäri saapuu. Katso alta Draken IG-postaus aiheesta. Sen alta löydät Draken ja Futuren yhteisvideon kappaleesta Used to this.

OVOFBG ?? EUROPE UP NEXT w/ special guests TBA ?

Kuva, jonka champagnepapi (@champagnepapi) julkaisi