“Minä synnytin sinut!” – Rapmaailmassa kuohuu: jenkkiräppäri haukkui kollegansa, Kanye West tulistui ja kutsui itseään Jumalaksi

Räppibiiffi päivässä ei välttämättä pidä lääkäriä loitolla.

15.09.2016

Ei hiljaista hetkeä rap-maailmassa. Eikä etenkään Kanye Westin maailmassa. Tällä kertaa mies ei ole kuitenkaan itse aiheuttanut kohua, vaan hänen vanha suojattinsa Kid Cudi.

Cudi oli syystä tai toisesta päättänyt eilen avata sanaista arkkuaan Twitterin puolella. Twiiteissä Cudi kertoo miten on ollut lojaali ihmisille joilta ei kuitenkaan ole saanut lojaaliutta vastapainoksi. Cudi myös ihmettelee, että miten räppärit, jotka eivät tee itse biisejään voivat olla niin suosittuja.

Räppäri mainitsikin nimet Kanye West ja Drake, jotka osuvat juurikin edellä mainittuun kategoriaan. Molemmat miehet ovat tunnettuja siitä, että käyttävät musiikissaan aina suuria tuotantotiimejä.

Tätä ennen Cudi mainitsi nimiä, joita hän vielä arvostaa. Ainakin Kyle ja Hit-Boy tuntuivat arvostavan saamaansa mainintaa.

Kanye Westillä ei asian käsittelyyn mennyt kovinkaan kauaa. Mies konsertoi samana iltana ja kesken Don’t Like -kappaleen päätti keskeyttää räppäämisen ja vastata Cudille. Katso alta videot aiheeseen liittyen.

Videoilla kuuluu miten Kanye West totesi ”synnyttäneensä” Cudin. Kertoen, että hän ja hänen tiiminsä auttoivat miestä uransa alussa. Kanye toteaakin, että Cudin pitäisi ”kunnioittaa Jumalaa”. Tällä räppäri ilmeisesti tarkoitti itseään, ainakin Cudin musiikkiuran etenemisen kannalta. Toisella videoista vielä kuuluu, miten West muistuttaa, että Cudin paikalla olisi voinut olla kuka tahansa muu. Innokkaita tekijöitä kun riittää aina. West myös huutaa, että tuntee itsensä nyt erittäin epäkunnioitetuksi.

Myös toinen mainituista, eli Drake oli kommentoinut asiaa. Drake oli keikallaan kommentoinut, että hänellä ja Westillä on loppuunmyydyt keikat samana iltana. Räppäri lainasi myös O.T. Genasiksen kappaletta todeten, että Cudin täytyy ”cud-it” eli katkaista lentoaan, mies kun tuntuu olevan hieman liian pilvessä.

Tämän jälkeen asia ei ole edennyt, mutta eiköhän tämä yhdysvaltalaisia rapmedioita kuohuta taas siihen malliin, että tarina etenee vielä tavalla tai toisella.

Lisää luettavaa