Minkä bändin tahtiin Räjäyttäjät flossaa?

Voita liput Räjäyttäjien keikalle.

20.11.2018

Räjäyttäjät julkaisee uuden maksisinglen ja juhlistaa sitä keikalla Kuudennella linjalla Helsingissä perjantaina 23. marraskuuta. Uusi maksisingle on toinen osa trilogiasta, joka ei yhtyeen mukaan välttämättä koskaan valmistu.

”Luvassa on ainakin syntikoita eikä ainakaan mitään kunnollista. Tai emme me mitään lupaa mutta tämä erikoislaatuinen setin iltama sisältää sekä vanhaa että uutta että julkaisematonta musiikkia ja muuta ääntä. Nykyisellään Räjäyttäjät operoi liki kaikenlaisilla energiatasoilla kolmen hyvin erilaisen solistin (Jukka Nousiainen, Alex Reed, Mikko Siltanen) voimin. Viimeisimmät maksisingleinä julkaistut äänitteet luotaavat post-elektrik-milleniaalista räjätilaa tavalla jota emme itsekään ehkä juuri nyt käsitä”, Räjäyttäjät kertoo.

Juhlinnan kohteena olevan maksisinglen nimi kertoo nuorison suosimasta tanssista elikkäs flossauksesta. Otsikossa flossataan jonkun yhtyeen musisoinnin tahtiin, ja nyt onkin hakusessa sen yhtyeen nimi. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta kahden hengen lippupaketteja keikalle. Arvonta suoritetaan torstaina 22. marraskuuta.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Flossing to the Fall on maksisinkun nimi, eli flossataan edesmenneen Mark E. Smithin yhtyeen The Fallin tahtiin. Sen tiesivät muun muassa voittajiksi arvotut Tommi Sirviö ja Viivi Hamidulla.

Lisää luettavaa