Mommy’s alright, daddy’s alright… Vieläkö 70-luvun hittiyhtye jaksaa porskuttaa?

Cheap Trick valmistautuu julkaisemaan jo 17. studioalbuminsa.

Cheap Trick tunnetaan sellaisista 1970-luvun hiteistään kuin Surrender ja Dream Police, mutta tiesitkö, että yhtye on pysynyt aktiivisena niin keikoilla kuin studiossakin, ja että he pääsevät keväällä myös Rock and Roll Hall of Fameen?

Huhtikuun alussa Cheap Trick julkaisee myös jo 17. studioalbuminsa, joka kantaa hämmentävää nimeä Bang, Zoom, Crazy… Hello. Levyn julkaisu lopettaa yhtyeen tähän mennessä pisimmän albumien välisen tauon, sillä edellisestä The Latest -levystä on vierähtänyt jo seitsemän vuotta.

Levynjulkaisuun valmistautuva yhtye on juuri julkaissut uuden singlensä When I Wake Up Tomorrow, jota Rolling Stone kuvailee erittäin osuvasti ”bowiemaiseksi”. Myös yhtyeen kitaristi Rick Nielsen on kertonut, että biisi on alusta lähtien muistuttanut häntä David Bowiesta, jonka kuolemasta kuultiin kuitenkin vasta kappaleen ollessa jo valmis.

”Viimeisessä säkeessä lauletaan ”Are you gonna be here when I wake up tomorrow”, ja sitten Bowie menehtyi äänitettyämme biisin,” Nielsen kommentoi.

Alta voit kuunnella 43-vuotiaan yhtyeen uuden kappaleen videomuodossa. Cheap Trick nimitetään Rock and Roll Hall of Fameen 8. huhtikuuta yhdessä ChicagonDeep PurplenN.W.A:n ja Steve Millerin kanssa.

Lisää luettavaa