Monspin ja HMC:n naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille suunnattu studiosessio poiki hedelmää – ensimmäinen sinkku julki

Kakku on ensimmäinen maistiainen tulevalta levyltä.

Viime syksynä kerroimme täällä, miten levy-yhtiö Monsp ja HMC Publishing – musiikkikustantamo järjestivät kolmipäiväisen intensiivistudiosession hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille.

Nyt Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 1 -kokonaisuuden ensimmäinen single Beef on nähnyt päivänvalon. Ensimmäisen singlen takana on melodista rappia esittävä raumalaislähtöinen Kakku.

”Kakku pitää sisällään kerroksia, joita ei pääse kokemaan vielä ensipuraisulla. Beef on niin ikään pala, joka kutsuu useampaan kuunteluun. Rapista tutuilla termeillä ja kliseillä pelaava Beef yhdistelee suomea ja englantia, räppäri itse kertoo.

26. päivä helmikuuta ilmestyvällä mixtapella kuullaan rappia, hip hopia ja r’n’b:tä niin suomeksi kuin englanniksikin yhdeksältä artistilta.

Bootcampille avoimen hakemuksen kautta valitut pääsivät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä artistimentorien ohjaamina. Mentoreina kolmen päivän aikana toimivat rap-artistit F, Gracias ja Etta.

Katso tulevan levyn kappalelista kappaleen alta.

1. Eden – Omal Taval
2. Rehtori – Matti
3. KAKKU – Beef
4. Joanna – Next to you
5. SiniMini – Houdini
6. Paha Matami – Träppäsin sun äijän
7. Miina – Miina
8. Quennblessing – Loyalty
9. Isa – Eternity