Moshaava Jeesus heitettiin keikalta ulos järjestysmiesten toimesta – pidätettiin huonon käytöksen vuoksi

Kanadassa sattuu ja tapahtuu.

30.01.2023

Kanadassa keikoilla selvästikin sattuu ja tapahtuu. Kerroimme viime viikolla täällä, miten eräs Marilyn Mansonin keikalla ollut nainen onnistui aiheuttamaan yli kymmenen miljoonan euron vahingot lennettyään keikalta ulos humalatilansa takia. Nyt hän syyttää keikkapaikan alkoholitarjoilusta vastannutta tahoa siitä, ettei häntä estetty istumasta ratin taakse.

Vaan eipä sekoilu tuohon lopu. Exodus, Black Label Society ja Anthrax esiintyivät yhteiskeikalla 21. tammikuuta South Okanagan Events Centressä Kanadassa. Keikalla bailasi myös Jeesus Nasaretilaiseksi eli tuttavallisemmin Jesseksi pukeutunut metallifani. Valitettavasti Jeesus juhli keikalla hieman liian ankarasti, ja paikallisen Info News -sivuston sekä Metal Injection -sivuston mukaan Jesse kannettiin rakennuksesta ulos järjestyshäiriöiden takia.

Silminnäkijähavaintojen mukaan Jesse kannattiin ulos keikkapaikalta sen jälkeen, kun Black Label Society oli soittanut Suicide Messiah -kappaleensa. Info Newsin mukaan eräs paikalla ollut katsoja näki, miten Jeesusta kantoi kaikkiaan neljä järjestyksenvalvojaa, yksi kuhunkin raajaan tarttuneena.

Liikkuvaa kuvaa moshaavasta Jeesuksesta voi nähdä alun perin Redditissä julkaistusta videosta alapuolelta. Sen alta näet kuvan, missä Jeesusta talutetaan kohti selliä poliisien toimesta.

Tarkempaa syytä Jeesuksen pidätyksellä ei vielä ole annettu, mutta eipä tuo og-Jeesuskaan viranomaisten kanssa kauhean hyvin tullut toimeen.

 

Lisää luettavaa