Motivaatiota perjantaihin – mies räppäsi kadulla, jenkkiräppäri kiinnitti levy-yhtiölleen

Kaikki on mahdollista.

Työhaastattelut ovat usein varsin haastavia paikkoja. Sitä se on ainakin jos olet tuntematon räppäri, jolla on vain muutama sekunti aikaa vakuuttaa ”haastattelija”. Useimmiten räppäri nousee pinnalle aivan eri reittejä, mutta myös edellä mainittuja tapauksia on muutamia. Big Sean on näistä yksi viime aikojen menestyneimmistä esimerkeistä. Seanin ura nousi uusiin sfääreihin räpättyään Kanye Westille erään radioaseman käytävällä.

Nyt on ilmaantunut uusi ja vielä vaikeammista lähtökohdista tuleva tapaus. Isa Muhammad niminen räppäri oli eräänä kauniina päivänä bongannut jenkkiräppäri Rick Rossin Los Angelesissa ja päässyt esittelemään MMG-pomolle rap-skillejään. Kuten videolta voi havaita, näyttää Rick Ross varsin tyytyväiseltä.

Syy saatiin tänään: Rick Ross oli nähnyt kodittomassa miehessä jotain täysin ainutlaatuista, tai kuten Ross sen muotoili: ”vision”.

Isa Muhammad on osan elämästään viettänyt kodittomana, mutta onnistunut sittemmin muuttamaan omaan asuntoon. Ilmeisesti jatkossakin suunta on vain eteenpäin.

Rick Ross vakuuttui freestylestä siinä määrin, että Isa Muhammadista tuli lopulta Maybach Music Groupin tuorein kiinnitys.

Signin day

Video, jonka Isa Muhammad (@isamuhammadmmg) julkaisi

Jos on motivaatiosta puutetta, niin tästä tarinasta voi ottaa mallia. Isa Muhammadin uusinta tuotosta voi kuunnella alta.