Muistatko vielä tämän jättihitin? – nyt siitä tehtiin jättimäinen remix

Hyvällä asialla.

Black Eyed Peas oli eittämättä yksi viime vuosikymmenen suurimmista nimistä. Yhtye julkaisi jättihittejä jättihitin perään ja sen jälkeen BEP:stä tutut Fergie ja Will.I.Am. ovat menestyneet myös soolourallaan.

Yksi yhtyeen suurimmista hiteistä on vuonna 2003 julkaistu Where is the love. Maailma oli sekaisin myös 2003 ja kappaleella ihmetellään, että mikä maailmassa on vialla. Will.I.Am. myös toteaa Yhdysvaltojen olevan yksi iso C.I.A.

Maailma tuntuu olevan sekaisin edelleen ja BEP palaakin jättimäisellä remixillä juuri kyseisestä kappaleesta. Yhtye toivoo inspiroivansa tällä tavalla nykynuorisoa vaikuttamaan asioihin.

Proud of the @bep – tomorrow is important. #wheresthelove

Kuva, jonka Scooter Braun (@scooterbraun) julkaisi

#WHERESTHELOVE nimisessä kappaleessa on mukana lukuisia rnb:n kärkinimiä kuten Mary J. Blige, Andra Day, Ty Dolla $ign ja Usher. Sekä rapin saralta Diddy, A$AP Rocky ja The Game. Oman tärkeän panoksensa soppaan antaa myös DJ Khaled. Remixillä kuullaan myös jo alkuperäisessä versiossa mukana ollutta Justin Timberlakea.

Videolla on mukana myös muita julkisuudesta tunnettuja henkilöinä välittämässä kappaleen sanomaa, joka ei ole runsaassa 13 vuodessa muuttunut. Videoon on valittu muutamia valokuvia muistuttamaan nykypäivän tilanteesta. #WHERESTHELOVE löytyy ainakin Itunesista.