Multitalentti Action Bronson halajaa Ameriikan Kari Salmelaiseksi

14.03.2017

Yhdysvaltalainen Action Bronson uittaa lusikkaansa monessa sopassa. Hän on kunnostautunut tähän mennessä ainakin rap-artistina, kokkina ja televisiotähtenä.

Listan jatkeeksi miehen uusin mielenkiinnon kohde on cupidona toimiminen. Viceland tuottaa uutta kahdeksan jakson Hungry Hearts with Action Bronson -deittailuohjelmaa yhteistyössä Snapchat -pikaviestipalvelun kanssa. Ohjelman on määrä ilmestyä myöhemmin tänä vuonna ja se on osa Vicen ja Snapchatin virittelemää laajempaa kokonaisuutta.

Ohjelmassa Bronson lähettää henkilöitä järjestämilleen treffeille, joissa pariskunnille tarjotaan ennaltamäärättyjä aktiviteetteja ja ruokalajeja. Actionin eli Mr. Wonderfulin tehtävänä on toimia kanssakäynnin kommentaattorina Snapchat -seuraajille sekä arvuutella ketkä pareista päätyvät tapaamaan toistamiseen.

Hungry Hearts with Action Bronson on Bronsonin kolmas Viceland -ohjelma. Edellisiä ovat ruokamatkailuohjelma Fuck, That’s Delicious ja Traveling the Stars: Action Bronson and Friends Watch Ancient Aliens, jossa ohjelman nimi antaa vain pientä osviittaa menon sumuisuudesta.

Räppääminen vaikuttaa olevan monelle räppärille nykyään lähinnä sivutoimea Snoop Doggin tubettaessa ja Joe Buddenin sekä N.o.r.e:n tuottaessa podcasteja.

Lisää luettavaa