”Mussuta viel vähänkin niin alkaa nyrkki käskee” – ratti- ja tankoraivosta on tehty kappale, josta kaikki tunnistavat jonkun toisen, mutta eivät itseään

Lossi T ja Tykopaatti pureutuvat liikennraivoon.

29.06.2023

Lossi T julkaisee perjantaina 30. päivä kesäkuuta uuden singlen Lungia ajoo feat. Tykopaatti. Biisin on tuottanut Lazy Ant. Kappale on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Lossi T esittelee itse kappaletta näin:

”Rattiraivo, suomalaisten perisynti. Tai nykyään myös tankoraivo, tai oikeastaan liikenneraivo. Kun me suomalaiset olemme liikenteessä, ei hermojen kiristelyltä vaan voi välttyä, säännöt kun on sääntöjä perkele!! Oon itselleni jäänyt tästä kiinni useita kertoja autonratissa ja pyöränselässä, ja sitten alkanut pohtimaan, että miten liikenne saa ihmisessä aikaan näin suuria reaktioita”, Lossi T kertoo. Ihailtavaa itsereflektiota!

Biisistä Lossi T jatkaa näin:

”Biisi on hautunut useamman vuoden ideatasolla ja Tykopaatin featti, hyvä tarinankertoja kun hän on, tuli mieleeni hyvinkin nopeasti. Lazy Ant on tuottajana yksi parhaimmista ja yhteistyö Antin kanssa oli jälleen saumatonta ja lopputulos just sellanen kun toivoin.”

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa