Muusikko lähti bändistä ja syyttää bändikaveriaan seksuaalisesta ja henkisestä hyväksikäytöstä – nyt bändikaveri haastoi oikeuteen

Crystal Castles -soppa sakenee.

Last Gang Records

Crystal Castles -yhtyeen Alice Glass kirjoitti 24. lokakuuta pitkän kirjoituksen sosiaaliseen mediaan. Yhtyeestä vuonna 2014 eronnut Glass syytti kirjoituksessa ex-yhtyetoveriaan Ethan Kathia vuosia jatkuneesta seksuaalisesta ja henkisestä hyväksikäytöstä. Rumba kertoi asiasta täällä.

Nyt Ethan Kath on haastanut Alice Glassin oikeuteen tämän väitteistä, kertoo verkkomedia Pitchfork. Kath vaatii korvauksia henkisestä kivusta ja särystä, ja hän kiistää Glassin syytteet täysin. Kathin mukaan Glass haluaa tuhota hänen maineensa tekaistuilla syytöksillä ja samalla edesauttaa omaa uraansa.

Kathin mukaan Glass yritti syytöksillään tuottaa mahdollisimman paljon hallaa niin Kathille itselleen kuin Crystal Castles -yhtyeelle. Crystal Castles tiputettiin managerointitoimistonsa listoilta syytösten tultua julki, ja lukuisia heidän keikkojaan peruttiin.

Kathin mukaan Glass lopetti Crystal Castles -yhtyeessä taistellakseen henkisiä ongelmiaan vastaan ja saadakseen yhä pahenevan huumeongelmansa kuriin. Kath kertoo, että hän toivoo Glassin saavan itsensä kuntoon, mutta samalla mainitsee, ettei voi kuunnella hänen valheitaan.