Muutama viikko sitten ilmestyi alkuvuoden paras kotimainen albumi – levyn avauskappaleen video ennakkonäytössä Rumbassa

Antti Aution levyltä uusi video.

28.02.2024

Antti Aution neljäs studiolevy Täällä sinua kaivataan julkaistiin 9. päivä helmikuuta. Albumi on saanut osakseen melkoista hehkutusta, ja kyseessä onkin neljä albumia julkaisseen artistin ehjin kokonaisuus tähän mennessä.

Levyn avauskappaleesta Haluun sut ilmestyy musiikkivideo virallisesti perjantaina. Video on ennakkonäytössä Rumbassa tästä päivästä lähtien. Aiemmin levyltä on julkaisut videot kappaleisiin Yksin ja Norja. Uuden videon on ohjannut Vilja Autiokyrö, joka kertoo siitä seuraavaa:

”Ajatuksena näissä tämän levyn kaikissa musavideoissa on vanhojen kännykkämateriaalien kollaasimainen ja assosiatiivinen käyttö, ja myös matkustaminen/maailma on noussut yhdeksi teemaksi. Videoideat ruokkivat toisiaan. Tässä Haluun sut -videossa on haluttu rauhoittua svengaavan kaihon ja biisissä kuultavien tunteiden äärelle. Siihen, miten ikävä voi olla toisen luokse.”

Autio keikkailee kevään aikana ahkerasti. Keikkapaikat löydät videon alta. Antti Aution haastattelun vuodelta 2022 voit lukea täältä.

1.3. Louhisali, Espoon kulttuurikeskus, Espoo
8.3. Lutakko, Jyväskylä
9.3. Torvi, Lahti
16.3. Teatro, Turku
22.3. Kerubi, Joensuu
28.3. Krapin Paja, Tuusula
12.4. 45 Special, Oulu
25.4. Tavastia, Helsinki
26.4. Tavastia, Helsinki (Sold out)
27.4. Tavara-Asema, Tampere
4.5. Nuijamies, Lappeenranta
11.5. Suisto, Hämeenlinna
18.5. Kehräämö, Pori

Lisää luettavaa