Myös Porispere löi tiskiin ensimmäiset esiintyjänsä: Amorphis, Kaija Koo sekä ruotsalainen Mustasch Kirjurinluodolle

Porispere julkisti esiintyjiään.

11.12.2018

Ensi kesänä Porin Kirjurinluodossa 2.–4. elokuuta soivat yhtyeet ja esiintyjät aina Amorphiksesta Kaija Koon kautta ruotsalaiseen Mustaschiin, kertoo festivaali tiedotteessaan. Kaikkiaan bändejä julkistettiin 12 kappaletta.

Jo yhdeksättä kertaa järjestettäville festivaaleille saapuu muun muassa pitkään Poriin toivottu ruotsalainen stoner rock – ja metal-yhtye Mustasch. Vastikään Hartwall Arenan loppuunmyynyt Kaija Koo nähdään Lokkilavalla, kuten myös elinvoimainen konkari Ismo Alanko, poptähti Reino Nordin ja uuden sukupolven ääntä edustava Vesta.

Porisperen ohjelman kärkinimiin kuuluu myös menestyksekkään Queen of Time -kiertueen juuri päättänyt, suomimetallin suurnimi Amorphis. Metallin ystäviä hellitään myös muun muassa Beast In Black -yhtyeellä.

Porisperen kevyempään musiikkiin ja koko perheen tarjontaan keskittyvä sunnuntaipäivä jatkaa menestyksekästä kulkuaan: tulevia pyhäpirskeitä vietetään muun muassa raptähti Elastisen ja popkomeetta Evelinan tahtiin.

Porispere julkistaa vielä alkuvuodesta ulkomaisen pääesiintyjän ja peräti parisenkymmentä muuta nimeä. Alkuvuodesta julkaistaan myös päiväkohtaiset esiintyjät perjantain ja lauantain osalta.

Porisperen joulun kampanjalipputarjous on voimassa 31.12. asti. Lisätietoa lipunmyynnistä ja hinnoista löydät festivaalien Facebook-sivuilta täältä.

 

Lisää luettavaa