”Nähdään kehässä, hyttynen” – räppäri kyllästyi suunsoittoon: haastoi 6ix9inen nyrkkeilyotteluun

Kumpi voittaa Riff Raff vai Tekashi 6ix9ine?

15.02.2021

Jenkkiräppäri Riff Raff kyllästyi Tekashi 6ix9inen suunsoittoon. Tänään raportoimme Tekashi 6ix9inen kärhämästä jenkkiräppäri Meek Millin kanssa, joka liittyy olennaisesti asiaan.

Tapaus meni kutakuinkin näin:

”Meek Millin twiittien mukaan Tekashi odotti baarin edessä henkivartijoidensa kanssa Meek Millin poistumista yökerhosta. Kun Meek Mill oli astumaisillaan autoon, alkoi 45 vuotta vankilatuomiostaan vasikoinnilla vähentänyt Tekashi syyttää Meek Milliä siitä, että tämä tekee yhteistyötä poliisin kanssa, ja että Meek Millillä on poliiseja henkivartijoidensa joukossa”, lisää aiheesta täällä.

Riff Raff on kyllästynyt tähän (ainakin) siitä syystä, että Tekashi vaikuttaa haastavan juuri niitä, joilla on jo ennestään ollut vaikeuksia oikeuslaitoksen kanssa. Meek Mill on ison osan urastaan ollut enemmän ja vähemmän poliisien kanssa tekemisissä ja joutunut myös istumaan vankilassa. Tekashi tiedostaa tämän ja onnistuneella provokaatiolla saattaisi aiheuttaa todellista harmia vastapuolelle. Meek Mill ei toki tästä erityisemmin vaikuttanut turhautuvan.

Nyt Riff Raff onkin päättänyt haastaa ”satenkaariletit pöllineen” suunsoittajan nyrkkeilyotteluun. Panoksena molemmat räppärit laittaisivat miljoona dollaria lasiseen laatikkoon ja voittaja saisi pitää kaikki rahat. Lisäksi tapahtuma rahoitettaisiin pay per viewinä, eli tapahtuma striimattaisiin ja siihen myytäisiin yksittäisiä katseluoikeuksia. Todennäköisesti molempien taskuun jäisi mojova summa rahaa, vaikka käkättimeen tulisikin.

Asiasta kerrottiin Riff Raffin Instagram-postauksessa. Postauksessa sivalletaan Tekashin suuntaan muunmuassa kutsumalla häntä hyttyseksi ja vihjaamalla ettei hän ole aito artisti. Harjoitteluaikaa siunaantui peräti kolme kuukautta.

Jää vain nähtäväksi reagoiko Tekashi saamaansa haasteeseen. Riff Raffia seuraa Instagramissa useat räpin kärkinimet aina Diddysta Drakeen, joten kuuroille korville tämä haaste ei voi mennä.

Lisää luettavaa