45 vuotta tuomiostaan vasikoinnilla vähentänyt Tekashi 6ix9ine syytti Meek Milliä yhteistyöstä poliisien kanssa – tappeluhan siitä tuli

Semmosta sekoilua tällä kertaa.

Tekashi 6ix9ine
AOP

Räppäri Tekashi 6ix9ine vähensi 45 vuotta vankilatuomiostaan muutama vuosi takaperin.

Mies pidätettiin syksyllä vuonna 2018. Syynä olivat konnuudet, joita hän teki Nine Trey Gangster Bloods -rikollisjengin kanssa. Rikosten tunnustaminen, yhteistyöhalukkuus poliisin kanssa ja todistaminen oikeudessa kahta entistä jengiläistä vastaan laski räppärin tuomion kahteen vuoteen, ja vasikoiminen nipisti 6ix9inen tuomiosta pois 45 vuotta. Vankilasta hän pääsi kotiin astman takia, jonka myötä hänet luokiteltiin koronavirusriskiryhmään.

Tekashi on ollut tasaisiin väliajoin otsikoissa vapautumisensa jälkeen. Tällä kertaa hän otti yhteen Meek Millin kanssa, jonka kanssa hänellä on ollut biiffiä vuodesta 2019 saakka.

Viikonloppuna kaksikon ja heidän possejensa tiet kohtasivat Atlantassa yökerhon edessä. Meek Millin twiittien mukaan Tekashi odotti baarin edessä henkivartijoidensa kanssa Meek Millin poistumista yökerhosta. Kun Meek Mill oli astumaisillaan autoon, alkoi 45 vuotta vankilatuomiostaan vasikoinnilla vähentänyt Tekashi syyttää Meek Milliä siitä, että tämä tekee yhteistyötä poliisin kanssa, ja että Meek Millillä on poliiseja henkivartijoidensa joukossa.

Mitään pahempaa ei kuitenkaan päässyt tapahtumaan, sillä jääkaappipakastimen kokoiset turvamiehet olivat jatkuvasti räppäreiden välissä.

Tsekkaile videoita välikohtauksesta alta.