Nähtiinkö nyt kauden hauskin Vain elämää -jakso? Viimeinen esitys räjäytti pankin

VilleGalle taisi myös lanseerata muotiin uuden lentävän lauseen.

18.10.2019

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Samu Haberin päivää. Tämän kauden artisteista kansainvälisesti tunnetuimman biisejä versioivat Elastinen, Vesala, VilleGalle, Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Antti Tuisku ja Erin.

Sunrise Avenue -solistin kekkereistä ei hauskanpito puuttunut ja nyt nähtiin todennäköisesti kauden hauskin jakso. Pilkettä silmäkulmassa tuntui riittävän aina väliohjelmaa myöden ja osittain se huumori kantoi aina musiikkiesityksiin asti.

Antti Tuiskun päätös versioida Popgasm-levyltä löytyvä Birds And Bees -kappale sai Haberin huvittumaan. Toki esitys itsessään oli laatupitoinen, mutta valinta vaikutti olevan koominen. Haber muisteli naureskellen kappaleen heikkoa vastakaikua levy-yhtiön johtoportaalta, eikä sen musiikkivideokaan ollut sellainen, jota Haber toivoisi enää kenenkään näkevän. Sen löydät täältä.

Lopulta hyvähenkisen illan pankin räjäytti VilleGalle joka esitti biisin Heartbreak Century. Sunrise Avenue on Saksassa jättimäisen suosittu, joten vahvaa saksavibaa saatiin biisille mukaan pienen Scooter-lainan myötä.

”Kyllähän kaikki tietää paljonko se kala maksaa”, VilleGalle huusi mikkiin, viitaten Scooterin How much is the fish? -hittiin.

Tämän lisäksi VilleGalle taisi lanseerata uuden lentävän lauseen:

”Mulla on sulle yks vinkki, viinaa ja limu, se on drinkki.”

Kokonaisuudessaan esitys sai yleisönsä riehautumaan ja etenkin Haber nautti biisistä, kuin Mieto mämmistä.

Toki illan aikana oli myös varsin vakavahenkisiä esityksiä, kuten Maija Vilkkumaan näkemys Hollywood Hills -kappaleesta. Siitä voit lukea täältä. Tsekkaa alta päivän biisit.Lisää luettavaa