Näin taipuu CMX:n A.W. Yrjänältä räppi – kuuntele Vain elämää -esitys täältä

Yrjänästä tuli Gaselli.

09.10.2023

Kuten Rumban lukijat varmasti hyvin tietävät, CMX:n laulajana suomalaisille tutuksi tullut laulaja, lauluntekijä, runoilija ja kirjailija A.W. Yrjänä päätti osallistua tänä vuonna Vain elämää -sarjaan sen 14. tuotantokaudelle.

Viime perjantaina A.W. Yrjänä esitti oman versionsa Gasellit-yhtyeen Kesken-kappaleesta. Yrjänä myöntää olleensa ohjelman fani heti alusta alkaen ja katsoneensa tarkkaan ohjelman kaikki tuotantokaudet. Biisillä fiittaa rap-artisti Valma, jonka Yrjänä on tuntenut aivan pienestä pitäen.

Yrjänä avaa tiedotteessa suhdettaan ohjelmaan näin:

”Jokin juttelun ja musiikin, kevyen ja vakavan vaihtelussa viehätti heti. Ja ihmisten tarinat, silloinkin kun jokin musiikkiesitys on jäänyt etäisemmäksi. Nyt, kun olen ollut itse mukana laulamassa ja tekemässä versioita ymmärrän vielä paremmin ohjelman vetovoiman. Se perustuu kulissien takana valtavaan työmäärään ja paneutumiseen, intohimoon ja välittämiseen, jonka tuloksena ohjelma on ruudussa välitön, hupsu ja tyylikäs kertomus jäähtyvien aterioiden eteen vangituista viihdetaiteilijoista.”

Kuuntele Yrjänän Gasellit-versio alta. Sen alta voit kuulla alkuperäisen kappaleen.

Lisää luettavaa