Naisräppäri uhoaa Eminemille raiskauslyriikoista: ”Meillä on isommat munat kuin teillä”

Tämänkertainen rap-biiffi syttyi ihan aiheesta.

Teksti: Anna-Maija Lippu, kuva: EMI

Australialainen hiphop-artisti Iggy Azalea ei ole erityisen lämpimissä väleissä kollegansa Eminemin kanssa.

Taannoin nettiin vuotanut Eminemin kappale Vegas sisältää loukkaavaa aineistoa, ja nyt naisräppäri on joutunut monen muun julkkiksen tapaan miehen sivallusten uhriksi.

So what’s it gon’ be? Put that shit away, Iggy. You don’t wanna blow that rape whistle on me. Scream! I love it. Before I get lost gettin’ off” kuuluvat biisin sanat.

Niin ikään suorapuheisuudestaan tunnettu Iggy ei tietenkään vaiennut raiskaamiseen viittaavista lyriikoista, vaan tykitti takaisin Eminemille Twitterissä.

Iggy sanoi olevansa kyllästynyt naisiin kohdistuvan uhkailun käyttöön viihteenä ja puolusti omat rahansa tienaavia nuoria naisia.

”Tämä on erityisen kiusallista, sillä 14-vuotias veljeni on Eminemin suurin fani ja nyt hänen ihailemansa artisti sanoo haluavansa raiskata minut. Kiva!”, nainen tweettasi.

”Naisilla musiikkibisneksessä on joka tapauksessa isommat munat, me joudumme sietämään paljon enemmän häirintää ja kritiikkiä”, hän jatkoi.

Eminem itse ei ole vielä kommentoinut sanoituksiaan, mutta saapa nähdä, nostaako hän vielä päänsä ja avaa tuon ihaillun ja pelätyn suunsa.

Iggylle kuitenkin pojoja oikeasta asenteesta. Girl power!