Nappaako nouseva kotimainen rap ja indie? Helsingin Boys Do Cry -ilta tarjoaa varsin kiinnostavan kattauksen bubbling under -artisteja

Kansainvälisestikin huomiota herättäneitä lupauksia yhdelle lavalle kokoava Boys Do Cry -klubikollektiivi tulee taas. Tällä kertaa suomalaisen musaskenen alamaailmaa esitellään Helsingin Lepakkomiehessä.

05.07.2017

Boys Do Cry -kollektiivi lupaa koota yhteen undergroundin tunnelmalliset ja tinkimättömät suurlupaukset yli genrerajojen rapin, indien ja elektronisen musiikin saralta. Klubifestari järjestettiin ensimmäistä kertaa viime syksynä Elmun Baarissa, ja nyt skene kokoontuu toisen kerran osittain samalla ja osittain uudella kokoonpanolla.

Illan esiintyjät ovat suomi-rapin kentän aggressiivisella ja lennokkaalla art trapilla mullistanut Versace Henrik, haikean ja melankolisen unelmaelektron nuori mestari Lapsihymy, jo USA:n, Japanin ja Euroopan klubeillakin kiertänyt instrumentaalista hip-hopia tuottava Tomppabeats, Helsingin tumman indien-nousukas Ghosts on TV ja miljoonia kuuntelukertoja surumielisellä lo-fi elektrollaan kerännyt Olli.

Kalenteriin voi varata aikaa katu-uskottavalla poppailulle 9.8. keskiviikkona. Lisätietoja tapahtumasta saa sen Facebook-tapahtumasivulta.

Lisää luettavaa