Näyttää siltä, että kotimaisen huippufestivaalin huippusalainen esiintyjälista paljastui nopeammin kuin kukaan osasi odottaa – vai onko kyseessä sittenkin väärennös?

Väärennös vai ei?

Maj Karman kauniit kuvat.
Veli-Matti Lähteenmäki

Kerroimme tänään Rumban sivuilla täällä, miten Harjavallassa järjestettävä KarmaRock päätti julkistaa esiintyjänsä vähän erilaisella tavalla.

”Harjavallassa järjestettävä KarmaRock julkistaa koko ensi kesän ohjelmistonsa tuntemattoman kohteen lukittavassa ilmoitustaulukaapissa. Ohjelmiston ensimmäisenä KarmaRockin Facebookiin postaavalle on luvassa kaksi ilmaislippua festivaaleille”, kertoi festari Facebook-sivuillaan.

Luonnollisesti kaiken maailman venkoilijat yrittävät törkeästi väärentää esiintyjälistat omilla lappusillaan, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että potentiaalinen voittaja on löytynyt – vai pitäisikö sanoa löytänyt oikean lapun: Harjavallan uimahallista nimittäin löytyi aidon oloinen paperi, johon oli painettu muun muassa Samae Koskisen, Ursus Factoryn, Talmud Beachin, Töölön Ketterän, Mopon, Saijaa Saijaan ja muutaman muun yhtyeen nimet.

Ododtamme jännityksellä mikä on totuus, mutta jos tuo epäilemämme aito lista oli väärennös, oli se ainakin ylivoimaisesti ammattimaisimmin tehty väärennös!

Spekulaatio asian tiimoilta käy kuumana festivaalien Facebook-sivuilla täällä. Kutn jo sanoimme, jännää on!