Näyttäisi siltä, että nu-metal on todella tulossa takaisin – suomalainen skeneveteraani sai seurakseen pahamaineisen räppärin

One Morning Left julkaisi uuden videon.

One Morning Left on julkaissut uuden videon kappaleeseensa Downfall. Mukana biisillä ovat DJ Massimo sekä OG Ulla-Maija.

Metalcorea tykittelevä One Morning Left perustettiin jo vuonna 2008 sen laulajan Mika Lahden toimesta. Bändi on 13 vuoden aikana ehtinyt julkaista neljä albumia, joista viimeisin eli Hyperactive ilmestyi vastikään.

DJ Massimo on räppiskenen veteraani, ja häneltä ilmestyi uusi albumi viime kuussa. Rumban DJ Massimo -haastattelun voit lukea täällä.

OG Ulla-Maija puolestaan on kansan synkeämpien tuntojen tulkki, jota ei valtavirrassa kuulla, mutta joka on sitäkin suositumpi näkymättömien marginaalien pimeissä väliköissä ja kerää valtavia striimimääriä. Enemmän tietoa hänestä voit lukea vaikkapa tästä haastattelusta vuodelta 2018, missä hän kertoo musiikistaan Julma H:n kanssa.

Vaikka One Morning Leftin ja Blind Channelin välillä onkin hieman eroa tyylilajin suhteen, niin saas nähdä, aiheuttaako Blind Channelin violent popin menestys Euroviisuissa jonkinlaista metallibuumia kansalaisissamme niin, että skenen veteraanit saavat kenties enemmän huomiota valtamedioissakin. Tämähän olisi vain ja ainoastaan hyvä asia!

Uudella levyllään One Morning Left ottaa vaikutteita muun muassa elektronisesta musiikista, 80-luvun hard rockista ja videopelimusiikista. Edellisen albuminsa One Morning Left julkaisi viisi vuotta sitten.

Vinyyliversio Hyperactivesta ilmestyy muuten ensi viikolla.

Katso One Morning Leftin uusin video alta.