Nelli Matula heittää hikisen tanssin avuin suorituspaineet seinään

Artistin uudella kappaleella tutkitaan perfektionismia ja siitä irtaantumista.

Nelli Matula palaa edellisen singlensä esittelemiin hikisen tanssittaviin tunnelmiin eilen julkaistulla uutuusbiisillään Limbo. Singleä ovat artistin lisäksi olleet tekemässä Nelli Matulan vakiotuottaja-duo Los Rollos, sekä biisinkirjoittajat Vilma Alina ja Jemina Haatainen.

Samalla tavalla kuin kesällä ilmestynyt Tulevaisuuteen, jatkaa uusi kappale tuotannollisesti kehon liikkeelle saavissa kirkkaissa tunnelmissa, joskin aihepiiriltään tulokulma on hieman erilainen. Limbo-kappaleesta nimittäin huokuu se, kuinka tanssittavan ja kuuman energian äärelle hakeutuminen on suorastaan elinehto muuten ahdistavan ja rasittavan arjen keskellä. Kun suorituspaineet stressaavat ja kello tikittää liian kovaa, mikä sen parempi keino ujuttautua ahdingosta ulos, kuin ihanan tyypin kanssa symbioosiin sulautuminen intensiivisyydessään kaikennielevän ihastumisen keinoin?

”Limbo on hyvän mielen biisi siitä oikeasta tyypistä, jolla on ihana taito tehdä toisen elämästä kevyempää ja saada turhaa stressiä katoamaan”, Nelli Matula kertoo. “Viimeistelen parhaillaan toista albumiani, joka on edelliseen verrattuna paljon henkilökohtaisempi. Kokonaisuutta tehdessä olen samalla käsitellyt yksityiselämässäni perfektionismin tuomaa taakkaa. Tämän singlen lisäksi kyseinen teema tulee kuulumaan tulevalla levyllä muutenkin.”

Kuten Nelli Matulan viime vuonna ilmestyneille kahdelle singlelle, on uudellekin kappaleelle tehty minimusiikkivideo IGTV-formaatissa, joka on nähtävissä artistin Instagram-tilillä. Kiira Kornevitsin suunnittelema koreografia tuo vakuuttavasti esiin Nelli Matulan huikeat tanssitaidot, joita artisti tutkiskelee videolla yhdessä ammattitanssija Matti Myllyahon kanssa.

Voit katsoa videon sekä kuunnella koko biisin alta.

 

YouTube video

Lisää luettavaa