Neurosis-laulaja lopettaa uransa musiikin parissa – pahoinpidellyt vuosia vaimoaan ja lapsiaan fyysisesti sekä henkisesti

Scott Kelly lopetti musiikin parissa.

29.08.2022

Vuonna 1985 perustetusta, kulttimainetta nauttivasta Neurosis-yhtyeestä parhaiten tunnettu 55-vuotias Scott Kelly on kertonut lopettavansa uransa musiikin parissa.

Kelly kertoi päätöksestään Facebookissa ja julkaisi samalla pitkän, hyytävän tekstin, jossa kertasi omaa käytöstään. Kelly on omien sanojensa mukaan pahoinpidellyt vuosikausien ajan vaimoaan ja lapsiaan niin henkisesti, taloudellisesti, verbaalisesti kuin fyysisestikin.

Kelly kertoi asiasta julkisesti, sillä hän halusi oikoa väärinkäsityksiä ja katkaista siivet perheensä ympärillä vellovilta huhuilta. Jotkut Neurosis-fanit ja Kellyn lähipiirin ystävät ovat syyttäneet Kellyn vaimoa heidän ongelmistaan.

Kelly kertoi esittäneensä näkevänsä näkyjä ja olevansa henkisesti epätasapainossa, kun hänen vaimonsa yritti jättää hänet. Kellyn vaimo palkkasi mielenterveyden ammattilaisia auttamaan häntä. Kellyn mukaan psykiatrit ja terapeutit huomasivat heti, että Kelly yrittää valehdella ongelmistaan.

Kelly kertoi painostaneensa vaimoaan palaamaan luokseen uhkailemalla tekevänsä itsemurhan. Hän painotti käyttäneensä myös fyysistä väkivaltaa perhettään kohtaan. Hän kertoi vaanineensa vaimoaan ja lapsiaan niin, että oli pakottanut heidät elämään jatkuvassa pelossa.

Voit lukea päivityksen kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa