New Yorkissa järjestettiin mielenosoitus Beyoncén poliittisen shown seurauksena – Vain kolme ihmistä saapui paikalle

Beyoncé herätti huomiota poliittisesti latautuneella Super Bowl -esiintymisellään toissa viikon sunnuntaina. Tähtiartistin lavashow uudelle Formation-kappaleelle sisälsi viittauksia Black Panthers ja Black Lives Matter -liikkeisiin, mistä kaikki eivät suinkaan pitäneet.

Tämän seurauksena New Yorkissa suunniteltiin suurta mielenosoitusta eiliselle, jolloin Beyoncén kiertueliput tulivat myyntiin. Tapahtuman järjestäjien mukaan Beyoncén väliaikashow Super Bowlissa oli ”vihapuhetta” ja ”rasistinen”, ja sitä luonnehdittiin melodramaattisesti jopa ”iskuksi lainvalvonnan kasvoihin.”

Mielenosoitus jäi kuitenkin lähes pelkän idean asteelle, sillä NME raportoi, että paikalle saapui kokonaista kolme ihmistä. Näistä kaksi oli NFL:n eli jenkkifutisliigan faneja ja muuan vapaaehtoinen Yhdysvaltain presidenttiehdokkuutta havittelevan Ted Cruzin kampanjasta.

Kyseinen vapaaehtoinen Ariel Kohane selitteli lehdistölle vähäistä osanottajamäärää muun muassa sillä, että tapahtuma järjestettiin työpäivänä ja huonolla säällä. Olisikohan kuitenkin niin, että Beyoncé ei nyt lopulta loukannut kuin pientä, äänekästä joukkoa.

Ironista kyllä, mielenosoitukselle ehdittiin järjestää myös vastamielenosoitus, johon väkeä saapui sankoin joukoin. Voit katsoa molemmista mielenosoituksista napatut kuvat NME:n artikkelista.

Lisää luettavaa