Nuorissa edelleen tulevaisuus – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

FKA Twigs, Headie One, Fred Again..Don’t Judge Me
Tässä on paperilla lähestulkoon täydellinen kolmikko ja juuri sen suuntaista lopputulos onkin. Fred Again..-tuottajan melankolinen biittimaailma saa seuraa FKA Twigsin jännityksen rikkovasta äänestä ja Headie Onen tilan haltuun ottavista riimeistä.

FKA Twigs julkaisi toissa vuonna loistavan Magdalene-levyn, Headie One ja Fred Again.. mainion yhteislevyn viime vuonna. Artistit ovat niin sanotusti ”peakissaan” ja siltä lopputulos kuulostaakin. Helposti vuoden parhaimmistoa ja varmasti ajallaan isommaksi kasvava kappale.

Jos innostuit tuotannosta, niin lisää Fred Again.. kamaa täältä.

PessaMissä olin
Viime vuoden lopulla Sun kaa -singlellä ihastuttanut Pessa julkaisi uuden kappaleen. Jututimme artistia viime vuonna, joten lisätietoja kannattaa tsekata täältä.

Lyhykäisyydessään kerrottakoon, että kyseessä on muusikko, joka tekee kaiken itse. Ikää hänellä on vain 17 vuotta, mutta ammattitaitoa senkin edestä. Tähän ammattitaitoon lukeutuu myös vakuuttava flow, joka kuuluu etenkin tällä edellistä räpimmällä biisillä.

Levy on ilmeisesti tulossa, joten Pessa kannattaa pistää tsekaten nyt.

AveragekidlukeFor No Reason
Laadukasta suomenamerikkalaista emoräppiä. Tässä on artisti, joka ottanee homman haltuun. Artistilla on selkeää potentiaalia, sellaista joka voisi kiinnostaa myös ulkomailla.

Ulosanti on vakuuttavaa ja meininki kuulostaa valmiilta. Joten nappaa tämä aiemmin vain Soundcloudissa julkaistu biisi haltuun ja muista kirjoittaa Averagekidluken nimi muistiin.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Yeboyahia ja Isac Elliotia.