Nyt kannattaa mennä ennen kuin on liian myöhäistä – Suomessa esiintyy perjantaina tulikuuma dj

Tiffany Calver esiintyy Kuudennella Linjalla 25.1.

Drake lähtee Euroopan-kiertueelle, joka kantaa nimeä The Assasination Vacation. Draken tapauksessa voikin puhua lomailusta, Pohjois-Amerikassa Drake heitti 54 keikkaa, mutta Euroopassa riittää viisi eri maata ja yhteensä 22 keikkaa.

Vaikka Drake kiertää Suomen jälleen kerran hyvin kaukaa, niin kiertueen lämmittelijä-dj:nä toimiva Tiffany Calver ei kierrä. Yksi tämän hetken kuumimmista dj:stä nähdään Helsingissä Hoodwatchin järjestämässä klubi-illassa Kuudennella Linjalla tämän viikon perjantaina. Yksinään Calverin ei tarvitse levyjä soittaa, vaan mukana on myös Hoodwatch-duo, sekä DJ Taste.

Urbaaniin musiikkiin ja tuoreeseen sellaiseen vahvasti keksittyvä Calver sai hiljattain oman ohjelmansa BBC Radio 1:lle ja tämän lisäksi hänellä on ollut näppinsä pelissä Draken oman radio-ohjelman, eli Apple Musicilla kuultavan OVO Sound -ohjelman musiikkivalinnoissa.

Vuonna 2017 Boiler Room -debyyttinsä tehnyt Calver on edennyt nopeasti urallaan ja siitä kertoo myös paikka Draken kiertueen lämmittelijänä. Saattaa olla, että Calver on kohta jo niin iso nimi, ettei häntä tulla aivan heti uudestaan Suomessa näkemään, joten perjantaina kannattaa suunnata ”Kutoselle”, mikäli meininki kiinnostaa. Liput ovelta keikalle maksavat 12 euroa ja lisätietoja täältä.

Tsekkaa Calverin Boiler Room -debyytti alta.