Nyt on hämärää: Jenkkiräppäri pidätettiin – maahanmuuttovalvoja väittää britiksi

Jenkkiräppäristä brittiräppäriksi?

03.02.2019

21 Savage on yksi atlantalaisen räppärin kärkinimistä, jonka tekemisistä uutisoitiin Rumbassakin ihan hiljattain.

Nyt Yhdysvalloista kuuluu kummia, kun maahanmuuttovalvoja eli U.S. Immigration and Customs Enforcement eli ICE on pidättänyt 21 Savagen. Heidän mukaan 21 Savage eli Sha Yaa Bin Abraham-Joseph olisi todellisuudessa kotoisin Iso-Britanniasta. Tapahtuma vaikuttaa hyvin erikoiselta, koska tämän mukaan 21 Savage olisi saapunut 10 vuotta sitten Yhdysvaltoihin. Nyt hänen passinsa olisi vanhentunut, mutta 21 Savage ei ole poistunut maasta.

Kymmenen vuotta on lyhyt aika, kun otetaan huomioon, että 21 Savagen ensimmäinen single julkaistiin vuonna 2014. Tässä tapauksessa Yhdysvalloissa isoa jälkeä tehnyt räppäri olisi tehnyt viidessä vuodessa hyvää pohjatyötä, jotta voisi nousta yhdeksi maan suosituimmista räppäreistä.

Räppäri istuu edelleen putkassa, mutta hänen asianajajansa tiedotti, että tekee kaikkensa jotta 21 Savage pääsisi vapaaksi ja väärinymmärrys korjattaisiin. Samalla hän muistuttaa, että 21 Savage on hyvä roolimalli maan nuorille. Tässä tapauksessa maa tarkoitti varmastikin juuri Yhdysvaltoja.

Katso ICE:n mukaan brittiräppärin tuorein musiikkivideo alta. A Lot -kappaleella vierailee myös J. Cole.

Lisää luettavaa