Nyt on nähtävissä todellinen ökyvideo – räppäri ohjasi itse oman musiikkivideonsa ja lopputulos on silmiä hivelevää taidetta

Ja biisikin on hyvä.

Yksi tämän hetken suosituimmista räppäreistä eli Travis Scott on julkaissut uuden kappaleen. Räppäri on pistänyt drive-init Yhdysvalloissa tukkoon, kun yhteistyö-ateria McDonaldsin kanssa julkaistiin. Se kertoo siitä levelistä, millä Travis Scott pelaa.

Uusi biisi on nimeltään Franchise ja se ei kerro pikaruokalan perustamisesta, vaan muusikon elämästä ja teoista. Biisillä vierailee trap-visionääri Young Thug, joka on kappaleella tripla-tupla-kunnossa ja M.I.A., joka ei missaa äksöniä.

Kappale on vakuumipakatun tiivis rap-bangeri, joka ei jätä kylmäksi edes kultaisinta rannetta. Kevyesti räppärin vakuuttavinta tuotantoa ja varmasti materiaalia, joka kelpaa myös ”rodeo-aikojen”, eli alkuaikojen faneille. Siitä huolimatta, että melankoliset surinat loistavatkin tällä kertaa poissaolollaan. Travis Scott julkaisi edellisen sooloalbuminsa vuonna 2018.

Paketin pihvi on silti sen upea video, jonka on ohjannut Travis Scott itse. Videon kuvaamisesta vastaavat White Trash Tyler ja Jordan Hemingway. Jälkimmäinen on vaikuttanut urallaan enemmän valokuvaamisen puolella, kun White Trash Tyler on tehnyt tiivistä yhteistyötä Scottin kanssa.

Video on todella öky. Heti ensitöiksi ajetaan tutustumaan Michael Jordanin matalaan majaan. Videolla nähdään myös arkistomateriaalia nuoresta MJ:stä ajalemassa tiluksilleen. 23-numeroidut portit aukeavat ja nyt on Travis Scottin vuoro. Sen jälkeen nähdään Scottia kuviokelluntavalmentajana ja golffaajana.

Yksityiskohtia ja silmiä hiveleviä visuaaleja riittää koko videon kannalta, joten jätetään tarkempi käsikirjoitus raportoimatta. Yhtenä yksityiskohtana kerrottakoon tosin kohtaus, jossa on monta Travis Scottia. Se lienee viittaus Kendrick Lamarin Humblevideoon. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tuhat sanaa ei varmastikaan tähän videoon riitäkään.