Nyt puhuu Snoop Doggin näköinen mies: ”Muistan tavanneeni Kurren”

Näyttelijä Eric Finch vahvisti Rumballe olevansa Kurren kuvassa esiintyvä henkilö.

19.01.2022

”It’s easy to like a place you can find a guy who looks just like Elvis”, laulaa Kurt Westerlund, tuttavallisemmin Kurre, kappaleessaan In Las Vegas. Oma lyriikanpätkä on tainnut kuitenkin unohtua aavikolle rakennetun syntien kaupungin neonvalojen loisteessa.
.
Viime viikolla julkaistussa Seiskan artikkelissa Kurre muisteli lukuisia Las Vegasin vierailuitaan. Hän kertoi tavanneensa pari vuotta sitten Snoop Doggin ja antaneensa räppärille tuoreimman singlensä. Kurren kotialbumista löytyi todisteeksi valokuva näiden kahden elävän legendan kohtaamisesta.
.
Rumban toimituksessa kuvaa katsottiin epäuskon vallassa: kuvassa oli kyllä Kurre, siitä ei voi erehtyä, mutta Snoop Doggiksi väitetty henkilö ei vaikuttanut aidolta tapaukselta useammastakin syystä. Tutkimustyömme tuloksena löysimme näyttelijä Eric Finchin, joka esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa Snoop Dogg -kaksoisolentona. Hänen Instagram-profiilistaan löytyi kuvia samasta tapahtumasta, jossa Kurrenkin kuva oli otettu.
.

Kuvakaappaus Seiskan artikkelista. Kurre Westerlund ja Snoop-imitaattori.


.
Ajattelimme tämän riittävän todistamaan, että Kurren tarina Snoopin tapaamisesta ei ole vedenpitävä.
.
Seiska otti uudemman kerran yhteyttä Kurreen. ”Närkästyneen oloinen” Kurre tyrmäsi kaiken Rumban artikkelissa esitetyn.
.
”Jos joku on eri mieltä, niin siitä vaan, mutta minä olen kuitenkin se, joka on ollut tuolloin paikalla siinä tilaisuudessa”, Kurre sivalsi suuntaamme Seiskassa.
.
”Väitän yhä tavanneeni sen oikean Snoop Doggin.”
.
Hyvä kaksoisolento saa muodostettua aidolta tuntuvan kontaktin yleisön kanssa. Näin lausui Dorothy ”Dot” Findlater, toistatuhatta näyttelijää edustavan ja julkkisten kaksoisolentoihin erikoistuneen Mirror Images -agentuurin toimitusjohtaja.
.
Hän vahvisti sähköpostitse Rumballe, että kyseisessä kuvassa Kurren rinnalla ollut mies on Eric Finch. Hänet oli palkattu kyseiseen promotapahtumaan tekemään työtään: esiintymään yritysvieraille Snoop Doggina. Yritysten mainostapahtumien lisäksi Finch on esiintynyt Snoopina muun muassa televisiosarjoissa ja tehnyt jopa olutmainoksen ihan oikean Snoop Doggin kanssa.
.


.
Findlater välitti Finchin terveiset suomalaislukijoille.
.
”Muistan tavanneeni kyseisen herrasmiehen. Meillä oli erittäin miellyttävä keskustelu muun muassa musiikista”, Finch kertoo Rumballe.
.
Entäpä se Kurren antama cd? Finch kertoo, että tilaisuuden järjestäjän vastuulla oli kerätä hänelle annetut lahjat talteen. Valitettavasti Kurren cd oli tapahtuman tiimellyksessä hävinnyt. Kaikenlaista voi sattua ja tapahtua Las Vegasissa.

Lisää luettavaa