Nyt se on varmaa! Rihanna paljasti uuden albuminsa julkaisuajankohdan

Uutta Rihannaa päästään kuulemaan jo ehkä aivan pian.

23.12.2018

Rihannan viimeisimmän albumin Anti (2016) jälkeen on artistilta odotettu herkeämättä uutta musiikkia. Nyt on varmistunut, että kesäkuussa studioon palanneen artistin yhdeksäs kokopitkä albumi tulee näkemään päivänvalon ensi vuonna.

Asia selvisi, kun odotteluun kyllästynyt fani kysyi asiaa Rihannalta tämän kosmetiikkasarjan uuden tuotteen julkaisupäivän paljastavan Instagram-postauksen kommenttikentässä. Sen sijaan, että kysymys olisi jäänyt roikkumaan ilmaan vailla vastausta, Rihanna vastasikin itse fanin kysymykseen lyhyesti ja arvoituksellisesti ”2019.”.

Maaliskuussa Rihanna kertoi tulevan albumin olevan reggae-painotteinen, joskin jotkin lähteet ovat uutisoineet myös toisen, pop-painotteisemman albumin julkaisusta.

Antin (2016) jälkeen Rihanna on julkaissut lähinnä remixejä edellisen albuminsa kappaleista sekä vieraillut toisten artistien julkaisuilla. Rihanna myös näytellee salassa työstetyssä, vielä julkaisemattomassa rikoselokuvassa Guava Island yhdessä, Donald Cloverin, taiteilijanimeltään Childish Gambinonakin tunnetun rap-artistin kanssa.

Kuva Rihannan Instagram-kommentista alla.

Lisää luettavaa