Nyt sivutaan jonkinlaisia ennätyksiä: garagebändi tekee comebackin liki 40 vuoden tauon jälkeen

The Sonicsin paluusingle herättää 60-luvun garage-soundin henkiin.

Harvempi 1960-luvun yhtye tekee enää tässä vaiheessa comeback-levyä, mutta The Sonics on yksi näistä harvoista. Vuonna 1965 esikoisalbuminsa Here Are The Sonics julkaissut yhtye lopetti käytännössä toimintansa jo 1970-luvun alussa ja on julkaissut sittemin vain yhden albumin vuonna 1980, joka sekin sisälsi vain eri miehityksellä tehtyjä uusia versioita yhtyeen klassikoista.

The Sonics kuitenkin palasi yhteen ennen 2010-luvun alkua, ja nyt bändi on kuin onkin julkaisemassa uransa viidennen studioalbumin. Levy on debyytin hengessä saanut nimekseen This Is The Sonics ja se ilmestyy 31. maaliskuuta. Yhtyeen alkuperäiskokoonpanosta ovat mukana laulaja-kiipparisti Jerry Roslie, kitaristi-laulaja Larry Parypa and multi-instrumentalisti Rob Lind, kertoo asiasta uutisoiva Rolling Stone.

Nyt keskuutemme saapui myös ensimmäinen single-lohkaisu albumilta. Bad Betty -kappale julkaistiin itseasiassa hieman eri versiona jo viime vuoden Record Store Dayn 7-tuumaisena split-singlenä, jonka toiselta puolelta löytyi Mudhoneyn kappale. Tässä biisi on sellaisena, kuin se tulee löytymään This Is The Sonics -albumilta. Toivottavasti laatu on koko albumilla yhtä tiukka kuin tässä.

Lisää luettavaa