Odotus on pian ohi: Kallion tinkimättömin räppäri Petos tekee paluun kuuden vuoden tauon jälkeen

Petokselta uutta? Kyllä!

30.10.2015

3rd Rail Music on julkaisemassa ensi vuoden alussa ns. ”kohtalaisen” odotettua levyä. Rumban saamien tietojen mukaan itse Petos pukkaa ulos uuden levyn 3rd Railin kautta vuonna 2016. 3rd Raililtä kerrottiin Rumballe, että suurin osa biiseistä on jo purkissa. Uusi levy on Petoksen ensimmäinen virallinen soolo sitten vuonna 2010 julkaistun Toivo parasta ja pelkää pahinta -albumin.

Kallion kaduilta kaikuvaa rataräppiä on tulossa enemmänkin. Jontin ja Shakan legendaarisesta, vuonna 2007 julkaistusta Rata-äänitteestä on tulossa nimittäin tuplavinyylijulkaisu. Julkaisupäivää tälle ei vielä ole tiedossa. Mukana vinyylipainoksessa on jo alkuperäisestä julkaisusta tuttu lautapeli pienillä muutoksilla nykypäivään korjailtuna. Eikä nanna vielä tähän lopu. OG Ikosen vuonna 2009 julkaisema Mieron tiellä kääntyy myös vinyyliksi jossakin vaiheessa.

Uuttakin musiikkia on 3rd Raililtä tulossa: Sairas T:n uusi levy ilmestyy alkuvuodesta 2016. Tämä albumi ilmestyy niin kasettina, cd:nä, vinyylinä kuin luonnollisesti digimuodossakin.

Pannaan näiden uutisten kunniaksi alle Petoksen Yleistä pahennusta osa 666 sekä Synkkä Sörkka, jotka sopivatkin oikein mainiosti aurinkoiseen syyspäivään.

Lisää luettavaa