”Ohjelmamme sisältö ei ole ulkopuolisten ohjailtavissa” – myös Kultabassokerho lopettaa Bassoradiolla

"Kultabassokerholle tarjottiin mahdollisuutta olla jatkajien joukossa, mutta ehdoilla joita emme voi täysin allekirjoittaa."

Uutisoimme perjantaina, että Bassoradio lopettaa suurimman osan 50:stä erikoisohjelmistaan. Juuri saamamme tiedotteen mukaan myös kanavan suosituimpiin ohjelmiin kuuluva Kultabassokerho loppuu.

”Kultabassokerholle tarjottiin mahdollisuutta olla jatkajien joukossa, mutta ehdoilla joita emme voi täysin allekirjoittaa. Ohjelmamme on koko suomalaisen rap-musiikin suurin sanansaattaja, riippumaton ja puolueeton, jonka sisältö ei ole ulkopuolisten ohjailtavissa. Näissä muuttuneissa olosuhteissa koemme yhteistyön jatkumisen kanavalla mahdottomaksi ja poistumme yhdessä muiden ohjelmien mukana”, Kultabassokerho kommentoi.

Kultabassokerhon 12-vuotisen historian viimeinen lähetys Bassoradiolla kuullaan lauantaina 28. syyskuuta kello 16–18.

”Päätöslähetykseen kutsumme paikalle koko suomirapin. Tervetulleita ovat kaikki räppärit, tuottajat, dj:t, promoottorit, taustavaikuttajat jne., jotka ovat ohjelmassa vierailleet vuodesta 2007 lähtien. Otetaan koko Kultabassokerhon voimin Bassoradion taajuudet haltuumme vielä sen viimeisen kerran.”