Oikeus toteutui – Kilpailijalle rankasti päätään aukoneet realitytuomarit saivat potkut

X Factor -tuomarit saivat potkut haukuttuaan kilpailijaa.

19.03.2015

Viime viikonloppuna Uuden-Seelannin X Factor -ohjelman Natalia Kills ja hänen aviomiehensä Willy Moon antoivat täyslaidallisen kisassa esiintyneen Joe Irvinen niskaan. Kills syytti kisailijaa aviomiehensä tyylin varastamisesta.

”Olet naurettava. Kappaleesi on juustoinen ja kuvottava. Minua hävettää olla tässä arvostelemassa esitystäsi ja edes katsoa sinua. Saat minut voimaan pahoin.”

Willy Moon heitti tämän jälkeen lisää vettä myllyyn

”Olet kuin Norman Bates pukeutumassa äitinsä vaatteisiin. Esitys oli pelottava. Pelkään, että nidot jonkun toisen ihmisen kasvot omiesi päälle ja tapat yleisön.”

Ohjelmaa esittävä televisiokanava joutui kovan painostuskampanjan alle lähes välittömästi, ja sponsorit osoittivat tyytymättömyytensä Moonia ja Killsiä kohtaan. Parivaljakko saikin potkut ohjelmasta. Eilen Natalie Kills kielsi kyseessä olleen julkisuustemppu.

”Rakastan aviomiestäni, ja tulemme olemaan aina yhdessä. Kyseessä ei ollut mikään keinotekoinen julkisuustemppu. Kaikilla tarinoilla on aina monet puolensa, enkä aio saattaa koko teollisuudenalaa ongelmiin. Olemme viihdealalla.”

Lopuksi Kills kiitti fanejaan saamastaan tuesta. Samalla hän kiitteli myös aviomiestään.

Videon tylytyksestä näet alta.

Lisää luettavaa