”Öiselle asfaltille ja liekehtiville kaduille tuoksuva ajobiisi” – Esa Kotilainen mukana Flippipuiston uudella singlellä

Uutta musaa Flippipuistolta.

28.01.2023

Skeittipunkkia, ysärimusaa, skata, iskelmää ja suomirockia musiikissaan yhdistelevä Flippipuisto on julkaissut uuden singlen Auringonnousun ratsastaja.

Biisi on laulaja Arttu Patolahden säveltämä ja sanoittama, ja Johan Forslundin miksaama. Tuotannosta vastaavat Patolahti ja Mika Kivi. Bändin lisäksi kappaleessa kuullaan vierailijana muun muassa Wigwamista tuttua Esa Kotilaista, joka vastaa kuusi ja puoliminuuttisen biisin urku- ja kosketinsoitinosuuksista.

”Jos uutuuskappale olisi elokuva, sen pääosia näyttelisivät Diane Lane ja Michael Paré, Willem Dafoen vastatessa pahiksen roolista. Valitettavasti biisin tuottajaksi kaavaillun, alansa överin legendan Jim Steinmanin munuaiset pettivät kohtalokkaasti huhtikuussa ennen kuin kutsu ehti käydä Flippipuiston äänityksiin”, tiedote kertoo.

”More is more -henkeä tuodaan esille kappaleen yli kuuden minuutin pituuden lisäksi peräti kahdella kitarasooloolla, jotka soivat sulavasti mm. Wigwam -yhtyeestä tutun kosketinsoitinvelho Esa Kotilaisen haavoja – ja maailmaa – parantavien Mellotron- ja Hammond-osuuksien säestyksellä. Lopputuloksena on öiselle asfaltille ja liekehtiville kaduille tuoksuva ajobiisi, jossa raitoja ei säästellä eikä mahtipontisuudesta tingitä.”

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa