Oletko aina myöhässä? Viimeinkin on tehty biisi suoraan sinulle

Mon-Sala julkaisi uuden singlen.

Mon-Salan uusin single Myöhässä julkaistiin tänään.

Mikäli Mon-Sala ei artistinimenä ole tuttu, niin aluksi alias oli Nora Hornin ja hänen tuottajasiskonsa Veran yhteinen projekti, mutta pian Mon-Salasta tuli rap-artisti ja Vera siirtyi kehittämään tuottaja-uraansa Elo-nimen alla.

Mon-Sala oli mukana D.R.E.A.M-DJ duon kuratoimassa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -showssa vuonna 2019. Musiikin lisäksi Nora tekee myös yhdessä Kirsikka Ruohosen (Adikia) kanssa räppiin keskittyvää feminististä Matriarkaatti-podcastia ja naistekijöitä esiintuovaa Matriarkaatti-klubia Kuudennella Linjalla Helsingissä.

Uudesta kappaleesta hän kertoo seuraavaa:

”Oon krooninen unohtelija ja myöhästelijä ja välillä koen siitä huonoa omaatuntoa. Saatan sykäyksissä yrittää ottaa parempia uni-, ruoka- ja liikunta-tapoja haltuun, mutta lopulta aina huomaan, että on vaan kivempi olla ilman. Mun ympärillä moni kuvittelee et oon supertehokas ja ahkera, koska saan asioita tehdyksi, mutta todellisuudessa lähes kaikkii mun projekteja voisi kuvailla kaaoksen hallinnaksi. Alotin tän biisin kirjoittamisen listaamalla asioita, joita mun piti sillä hetkellä muistaa, mut sit siitä tulikin lista asioista, jotka olin unohtanu tehdä. Myöhässä kertoo siitä, kuinka aikataulujen seuraamista helpompaa on välillä vaan ”kaikki aikataulut hylkää”. Tältä kuulostaa ku jään liian pitkäks aikaa unelmoimaan ja unohdan et pitäis olla jo menossa.”

Kuuntele kappale alta.