Oletko menossa Ed Sheeranin keikalle Helsingin Olympiastadionille? Tässä tietoa käytännön järjestetyistä

Sheeran-tietoa kansalle.

11.08.2022

Vaikka toinen keikkapäivä jouduttiinkin perumaan, niin Ed Sheeranin e+ – = ÷ x Tour -kiertue saavuttaa Helsingin Olympiastadionin lauantaina 20. päivä elokuuta.

Lavarakenteiden selvittyä suurtapahtuman yleisökapasiteetti on vahvistunut, ja konserttiin on vapautunut myyntiin pieni määrä lippuja permannolle. Lavarakenne on kehystetty screeneillä ja kokemusta vahvistaa huippuunsa hiottu ääni- ja valotekniikka. Aiemmin ainoastaan yksin lavalla esiintynyttä laulaja-lauluntekijää säestää myös liveyhtye muutaman kappaleen ajan.

Konsertin lisäliput ovat nyt myynnissä täällä. Se on myös tapahtuman ainoa virallinen lipunmyyntikanava.

Yleisöä kehoitetaan saapumaan paikalle ajoissa ja yhdessä seurueensa kanssa heti porttien avautumisen aikaan klo 16 ja aivan viimeistään ennen illan ensimmäisenä avausartistina esiintyvän Cat Burnsin keikkaa klo 18.30. Toisena lämppärinä nähtävä Maisie Peters aloittaa klo 19.15 ja Ed Sheeran astuu lavalle noin klo 20.30.

Pääsisäänkäynti Olympiastadionille tapahtuu eteläisestä päädystä Olympiastadionin aukion puolelta. Pääporttien lisäksi eteläpäädystä löytyy mm. narikka, ticket help, merchandise-piste, guest & press -akkreditointipiste sekä vesipiste. Jonottaminen ennen porttien avautumista on sallittua ainoastaan eteläisellä sisäänkäynnillä.

Saapuminen on mahdollista myös pienemmistä porteista itä- ja pohjoispuolelta stadionia, mutta esimerkiksi narikan ja laajemmat palvelut löydät ainoastaan pääsisäänkäynniltä.

Olympiastadionille on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, jota yleisöä suositellaan hyödyntämään. Paikalle voi saapua helposti jalan, pyörällä, bussilla tai ratikalla. Omalla autolla saapumista ei suositella, sillä Olympiastadionin lähialueilla on vain rajoitetusti pysäköintimahdollisuuksia.

Tarkempi tapahtumainfo löytyy täältä.

Lisää luettavaa