On kulunut 37 vuotta siitä, kun pimeyden prinssi puri lepakolta pään irti – juhlistaa merkkipäivää asiaankuuluvalla pehmolelulla

Yhdestä Ozzy Osbournen kuuluisimmista tempauksista on kulunut lähes neljä vuosikymmentä.

21.01.2019

Ozzy Osbournen uralle on mahtunut yhtä sun toista tahallista ja tahatonta sattumusta – muurahaisten vetämisestä nokkaan tosi-tv-sarjassa esiintymiseen. Yksi kuuluisimmista on lepakon pään irti pureminen lavalla 20. tammikuuta 1982 Iowassa Yhdysvalloissa.

Tapaus kirvoitti aikanaan lukuisia huhuja ja nosti Ozzyn entistä mielipuolisemmaksi rockhirviöksi. Tosiasiassa juttu meni niin, että fani heitti yleisöstä lepakon lavalle, Ozzy luuli tätä kumiseksi leikkilepakoksi ja puraisi pään irti.

Muutamaa jäykkäkouristus- ja vesikauhurokotetta sekä keikkakaupungin pormestarin tuohtumusta luukunottamatta Ozzy oli kunnossa, ja yksi legendaarisimmista rocktarinoista oli syntynyt.

Nyt 37 vuotta myöhemmin muistellakseen vanhoja hyviä aikoja, Ozzy markkinointitiimeineen julkaisee faneille pehmolelulepakon, jolla on irroitettava pää, jotta voit leikkiä pimeyden prinssiä kotisohvallasi.

Ozzy on ollut lähiaikoina antavaisella tuulella. Viikonloppuna hän toimitti platinalevyt entiselle rumpalilleen Lee Kerslakelle työstään Blizzard of Ozz ja Diary of a Madman -levyillä. Miesten välillä oli vuosikymmeniä jatkunut riita tekijänoikeuskysymyksistä levyllä ja nyt Kerslake on kuolemansairas, joten Ozzy halusi unohtaa vanhat kaunat. Hieno mies.

 

Lisää luettavaa