Onko tässä vuoden 2020 ”Old Town Road”? Herkkää kantriräppiä ja automaattiaseita

RMR julkaisi viraalihitin.

RMR-nimisestä artistista ei tiedetty ennen eilistä vielä mitään. Nyt tiedämme, että sen niminen artisti on, mutta emme juuri muuta. Puskista tullut Rascal-kappale ja sen musiikkivideo alkoivat elää omaa elämäänsä sosiaalisen median kanavissa välittömästi julkaisun jälkeen.

Rascal sämplää kantriyhtye Rascal Flattsin kappaletta Bless the Broken Road. Upeaäänisen RMR:n laulu vyöryy valtavalla tunteella kuuntelijan yli. Mielleyhtymiltä Lil Nas X:n Old Town Roadiin ei voi välttyä.

”Kasvoin kantria ja räppiä kuuntelemalla. Tämä on tulkintani siitä, miltä tämän uuden genren tulisi kuulostaa”, RMR kertoo The Faderille. Median mukaan RMR on julkaisemassa keväällä esikois-ep:nsä Drug Dealin Is a Lost Art.

Musiikkivideon kontrasti kappaleeseen on kokonaisvaltainen: herkän kappaleen vastapainoksi video on gangstarap-estetiikkaa pahimmasta päästä. Rynnäkkökivääriä heiluttavalla RMR:llä on yllään Yves Saint Laurentin luotiliivi ja kommandopipo. Hänen kaverinsa ovat aseistautuneet äänenvaimentimella varustetuin pistoolein ja automaattiasein.

Kuuntele biisi etujoukoissa. Ennustamme, että tämä tulee soimaan joka paikassa pian.