Ozzy Osbourne on päätynyt hyvin hämäriin piireihin – vierailee pop-tähti Post Malonen tulevalla levyllä

Vielä on epäselvää, onko kyseessä ihan uutta Osbournea vai kenties vanhan lämmittelyä.

01.09.2019

Post Malone julkaisee syyskuun 6. päivä uuden albumin Hollywood’s Bleeding. Vaivihkaa yhdeksi planeetan suosituimmista artisteista noussut Post Malone flirttailee musiikissaan taitavasti niin rnb:n, kantrin, rockin kuin räpin kesken. Post Malonella on miljardin striimauksen rajan rikkoneita kappaleita pelkästään Spotifyn puolella neljä.

Vuosien mittaan Post Malonea on kuultu eri rokkarien rinnalla, aina Aerosmithista Red Hot Chili Peppersiin. Nyt tämä sama saaga saa jatkoa, kun itse Ozzy Osbourne on päätynyt yhteistyöhön Post Malonen kanssa. Ja toisin kuin edellä mainitut gaala-esiintymiset, tämä on siis aivan levytettyä materiaalia.

Toki asiassa saattaa olla sellainen puoli, että todellisuudessa Ozzy Osbournen vierailu on pelkkä sample jostakin vanhasta kappaleesta ja Osbourne on merkitty vierailijaksi puhtaasti mainoskikkana. Vastaavaa kikkaa käytti muun muassa Drake, vaikka on sanomattakin selvää, että Michael Jackson ei ole levyttänyt ensimmäistäkään biisiä räppärin kanssa, jonka ura käytännössä vasta oli käynnistymässä silloin, kun Michael Jackson kuoli.

Sen tarkempaa dataa vierailusta ei ole annettu. Muita vierailijoita levyllä ovat muun muassa räppärit Da Baby ja Meek Mill, sekä laulajat SZA ja Halsey.

Post Malone julkaisi perjantaina uuden singlen Circles. Biisi on varsin tuttua Post Malonea tavaramerkki värinän kanssa. Biisiä on ollut tekemässä yksi tämän hetken kuumimmista tuottajista, Frank Dukes. Tsekkaa single alta ja katso Instagram-upotuksesta levyn muut vierailijat.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hollywood’s Bleeding 9/6:)

Käyttäjän @ postmalone jakama julkaisu

Lisää luettavaa