Paperi T, JVG, Anna Puu… – Yksi loppuvuoden isoimmista julkaisuista näkee pian päivänvalon ja vierailijakaarti on komea

Kiittämätön, Aina, Seis, Veli ja Jano. Siinä on Gasellien viisi levyä.

Tero Ahonen

Gasellit julkaisee Jano-albumin 26.10. Kyseessä on yhtyeen viides albumi ja tämän lisäksi yhtye julkaisi alkutaipaleellaan yhden ep-levyn.

Gaselleilla on tällä hetkellä hommat isollaan, josta kielii levyjulkkarikeikka Kaapelitehtaalla. Gasellit perkasi omaa uraansa Rumban isossa haastattelussa aiemmin keväällä, joten mikäli bändin edesottamukset kiinnostavat, niin kannattaa suunnata tänne.

Voi todeta, että Gasellit ovat ottaneet määrätietoisesti askelia urallaan ja nousseet levy levyltä isommaksi ja isommaksi bändiksi. Viittaa Jano sitten edesottamuksiin musiikin saralla tai ei, niin tämän levyn kohdalla voi varmasti maljan nostaa. Huoletta voi puhua yhdestä vuoden isoimmista kotimaisista julkaisuista.

Levyltä on julkaistu etukäteen kaksi singleä Riks Raks Poks ja Mitä Mä Malagas?. Molemmat ovat lyöneet läpi komeasti ja keränneet radiosoiton lisäksi isoja lukemia suoratoistopalveluissa.

Jää nähtäväksi, että julkaistaanko levyltä vielä yksi single ennen levyn julkaisua. Ainakin herkullisia vaihtoehtoja olisi. Gasellit julkaisivat levyn biisilistan ja vierailijakaartista löytyy lähinnä mielenkiintoisia nimiä, kuten otsikossakin jo seisoo. Tämäkin levy pitää sisällään kymmenen kappaletta, kuten neljä edellistäkin levyä.

Tsekkaa biisilista alta ja katso sen jälkeen musiikkivideo kappaleesta Mitä mä Malagas?.

1. Sitten kun feat. Paperi T
2. Kesken
3. Riks raks poks feat. Elias Gould
4. Valehtele mulle feat. Yeboyah
5. Mitä mä Malagas? feat. JVG
6. Ei mitään uutta
7. Pato
8. Se ei kuulu sulle
9. Nuku, syö, tottele, toista feat. Kasmir
10. Lumi feat. Anna Puu