Paulus Arajuuren veli Niila teki kappaleen sukupolvien unelmasta eli Huuhkajien pääsystä EM-kisoihin – katso video täältä!

Niilan kappaleesta video.

AOP

Niila Arajuuri julkaisi maaliskuun lopulla kappaleen Sukupolvien unelma. Kappale oli oodi Huuhkajille, jotka selvittivät tiensä miesten EM-lopputurnaukseen ja sen myötä ensimmäiseen arvokisaturnaukseensa koskaan. Vuosikymmenten odotus palkittiin viimein.

Biisin yhteydessä Niila kertoi seuraavaa:

“Kun ratkaisevan pelin loppuvihellys tuli ja homma oli selvä, näin kun Paulus (Niilan veli, joka pelaa Huuhkajissa puolustajana) putosi polvilleen nostaen kädet kohti taivasta. Itsellä tulvahti välittömästi kyyneleet silmiin ja sit lähti totaalisen ennennäkemätön sekoaminen! Minkään oman saavutuksen tuoma fiilis ei ole koskaan verrattavissa siihen, miten ylpeä ja onnellinen olin pikkuveljen puolesta ja eihän siinä tunnemyrskyssä ollut muuta vaihtoehtoa, kun kirjoittaa aiheesta biisi. Kuulijoilta ja itse joukkueelta tullut palaute oli niin ylitsevuotavaa, että totesimme, että pitäähän tämä saada koko kansan kuultavaksi!”

Nyt kappaleesta on saatu viimein myös video. Videolla nähdään niin maajoukkueen pelaajia, juniorijalkapalloilijoita, muita futisfaneja sekä myös Suomen maajoukkueen virallisen kannattajaryhmän SMJK:n edustajia.

Videon näet alta.