Peppi Arrimo Seinäjoen Törnävänsaarella järjestettävän Provinssin tuotantopäälliköksi

Rumba onnittelee!

26.06.2023

Tapahtuma-alan moniosaaja Peppi Arrimo on nimetty Seinäjoen Törnävänsaarella järjestettävän Provinssin tuotantopäälliköksi.

Vuodesta 2015 saakka Provinssissa eri rooleissa vaikuttanut Arrimo toimii tällä hetkellä Provinssin artistituottajana. Arrimo aloittaa uudessa toimenkuvassaan 1. päivä elokuuta alkaen. Tämän viikon torstaina käynnistyvä Provinssi tehdään vielä nykyisellä tiimillä ja roolituksella.

Provinssissa niin ympäristökoordinaattorina, toimistopäällikönä ja artistituottajana toiminut Arrimo on Provinssin lisäksi tuottanut Lost In Music -festivaalia, toiminut stage managerina useilla kotimaisilla festivaaleillla lukuisissa Fullsteamin tapahtumissa. Kansainvälistä työkokemusta Arrimo kerännyt Unkarissa järjestettävän Sziget -festivaalin päälavan stage managerina ja teknisen tuotannon assistenttina. Arrimo on ollut myös merkittävänä osana kehittämässä koko alaa elävän musiikin kestävän kehityksen -hankkeissa toimiessaan hanketuottajan roolissa (KEMUT, Elma.live, Elävän musiikin hiilijalanjälkilaskenta ja ilmastotiekartta).

Peppi Arrimo on luonnollisesti uudesta pestistä innoissaan:

”Tuotantopäällikön homma on ollut unelmatyöni aika lailla siitä asti, kun aloitin työt festivaalin parissa. Pääsen nyt uudessa työnkuvassani hyödyntämään kaikkien näiden Provinssi-vuosien ja monien eri roolien tuomaa kokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. Kasvamaan ja oppimaan, kohtaamaan uusia ja innostavia haasteita sekä samalla kehittämään festivaalia, mistä olen tietysti superinnoissani. Provinssi on minulle hurjan monella tapaa enemmän kuin pelkkä työpaikka ja sydämeni on isosti Törnävällä. Haluan kiittää festivaalia ja kaikkia sen maailman parhaita tekijöitä ensinnäkin kaikista vuosista ja kokemuksista, sekä myös luottamuksesta, tuesta ja kannustuksesta tulevaisuudessa”, hän kertoo.

Lisää luettavaa