”Perhe ajettiin kirveellä hankeen ja levyt huusi kodissa korvia viiltävästi” – Levykauppa Äxän puhelinvastaaja on juuri niin sekava kuin voi firmalta odottaa

Levykauppa Äx

Palaako palkkasi, säästösi ja perintösi levyihin? Lopeta ajoissa!

Levykauppa Äxän puhelinpalvelu on auki vain arkisin. Jos plättyjään kaipaava toimittaja soittaa sinne viikonloppuna, puhelu kääntyy vastaajaan.

Äxän vastaajaääni kehottaa tekemään muun muassa seuraavaa:

”Jos haluat kuulla tarinan mielenvikaisista levyaddikteista, paina kakkoista. Tarina on osittain tosi, ja siinä on pääosissa tähtinäyttelijöitä, tv-tähtiä, sekä yksi levykauppias. Jos taas haluat viettää aikaa oman itsesi kanssa, paina punaista luuria. Mitä ikinä teetkin, me tuemme sinua päätöksessäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja sinun läheisillesi.”

Numerolla kaksi vastaaja aloittaa raastavan haastattelunauhan kahdesta levyaddiktista, joiden elämä on murskana Äxän kaltaisten kivijalkaliikkeiden takia. Tarinansa kertoo Jumalan poika Riku Nieminen (nimi muutettu) ja Katja Ståhl (nimi muutettu).

Tähän ”merkonomin koulutuksen saanut” Äxän toimitusjohtaja Jyri Lipponen sitten vastaa juuri niin, kuin kunnianhimoisen levykauppiaan kuuluukin.

Soittakaa numeroon 09-2512 7780 (ma-pe 18-08, la, su) ja painakaa numeroa 2, senkin kakkapyllyt!