Perjantaina ensi-iltaan tulevan Suicide Squadin soundtrack ilahduttaa – nyt omien alojensa todelliset taiturit yhdistivät voimansa

Suicide Squadin soundtrackilta tippuu julkaisuja.

Action Bronson Rumba
Brook Bobbins

Suicide Squadin näyttelijäkaarti on melkoinen. Mukana on niin Kylmän Ringin Adebisinakin tunnettu Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ruotsin oma Joel Kinnaman, Jared Leto, Will Smith ja Viola Davis. Muutamia nimiä mainitaksemme. Myös soundtrackin puolelta löytyy mielenkiintosia nimiä, vaikka aivan kaikki kappaleet eivät olekaan uusia julkaisuja. Mukana on esimerkiksi Kehlani, Eminem ja Grimes. Sekä vanhempaa kaartia edustavat CCR ja War. Aiemmin elokuvasta julkaistiin virallisena singlenä Skrillexin ja Rick Rossin yhteiskappale Purple Lamborghini.

Nyt soundtrackilta on julkaistu todella mielenkiintoinen yhteiskappale, jossa ovat mukana Action Bronson, Dan Auerbach ja Mark Ronson. Bronsolinonakin tunnettu räppäri on keikkaillut Suomessakin useaan otteeseen ja ilahduttaa nettiyleisöä niin kokkiohjelmillaan kuin matkustusvideoillaan. Dan Auerbach taas on tuttu Black Keysista ja Mark Ronson on vastannut monesta viime vuosien jättihiteistä. Viimeisimpänä mainittakoon muuan Uptown funk.

Action Bronson ja Mark Ronson eivät ole entuudestaan toisilleen tuntematon työpari, duo teki yhteistyötä jo Bronsonin viimevuotisella albumilla Mr. Wonderful. Onkin hyvin mahdollista, että kyseinen kappale on peruja siltä ajalta. Standing in the rain nimisen kappaleen pääset kuuntelemaan täältä. Todettakoon, että vaikka kyseessä onkin Apple Music, niin kappaleen kuuntelu linkistä ei vaadi tiliä.

Suicide Squad tulee perjantaina ensi-iltaan. Lue sisarjulkaisu Episodin arvio elokuvasta täällä.