Perjantaina suoratoistopalvelussa: Rihannan alusvaateshow – esiintyjiä Nasista Ricky Martiniin, malleja Erykah Badusta Troye Sivaniin

Savage X Fenty Vol. 3 saa ensi-iltansa Amazon Primessa.

22.09.2021

Rihannan alusvaatemerkki Savage X Fentyn mallistoa esittelevä show saa ensi-iltansa Amazon Prime -suoratoistopalvelussa perjantaina 24. syyskuuta. Trailerin perusteella luvassa on spektaakkeli, joka kiinnostanee myös niitä, joilla ei ole akuuttia tarvetta kalsariostoksille.

Savage X Fenty Vol. 3 -nimisessä esityksessä nähdään musiikkivieraina Nas, Daddy Yankee, Bia, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani ja Jade Novah. Rihannan itsensä lisäksi malleina nähdään niin ikään musiikistaan tunnettuja henkilöitä, kuten Erykah Badu ja Troye Sivan.

Malleina on myös näyttelijöitä, kuten Jeremy Pope, Jojo T. Gibbs, Mena Massoud, Sabrina Carpenter, Thuso Mbedu ja Vanessa Hudgens. Drag-taiteilijat Gottmik ja The Symone. Tanssija Leiomy, ammattiskeittaaja Nyjah Huston ja muotimaailman vaikuttaja, Madonnan tytär Lola Leon. Ja tietysti huippumallit Adriana Lima, Alek Wek, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Irina Shayk, Joan Smalls, Precious Lee ja Soo Joo Park.

Lisää luettavaa