Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen laulajan Kari Aallon uusi projekti on jotain ihan muuta: ”Naiset, Raha ja Viina”

Punkkia, räppiä ja Kari Aaltoa tarjolla joulukuussa!

Kari Aalto Rock’n’Roll Circus heittää keikan Helsingin On the Rocksissa 21. joulukuuta.

Tiedossa näyttäisi olevan jotain todella erilaista tällä kertaa. Tapahtuman esittelyteksti Facebookissa kertoo nimittäin seuraavaa:

”Kari Aalto (Pertti Kurikan Nimipäivät) yhtyeineen tarjoaa Härmässä vielä ennenkuulumattoman Räp-, Rock- ja Metallimusiikkin yhdistelmän. Esitys sisältää ainutlaatuisen omintakeisen, euforiatasojen ylle yltävän musiikillisen sinfonian höystettynä huikeilla visuaalisilla efekteillä. Aallon musiikissa kaikki tunneskaalamittarit paukkuvat punaisella alusta loppuun. Tarjolla on vuosikymmenen puhuttelevinta musiikkia kun, Jenkkejä, Japania ja Kiinaa myöten lavoilla kiertänyt ja kaikkialla yleisöä suuresti ihastuttaneen Aalto laukoo esityksessään ilmoille suorasukaisen koreilemattomia sanoituksiaan tyyliin; Naiset, Raha ja Viina.

Nyt tarjolla olevalta esitykseltä ei voida odottaa kuin yhtä asiaa; Kari Aalto ei koskaan jätä rakasta yleisöään ja fanejaan kylmäksi. Korkeelta ja Kovaa, täältä tulee KARI! Rock ´n Roll ! OU-JEA ! Teitä on varoitettu… ja uusi kasetti tulossa. Aiempi Kasettipesä Oy:n julkaisema Janoinen Kulkuri.”

Pelkästään Karin varassa ei ilta ole, sillä mukana esiintymässä ovat legendaarinen punkyhtye Sehr Schnell sekä ”Suomen Beastie Boys” eli Baardibois.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.